Шляхетні вечорниці в стилі ретро

На вечорі буде відтворена атмосфера українських культурних зустрічей періоду ретро 1920 рр. "Шляхетні вечорниці" являють собою арт-салон в дусі ретро, де гості дискутуватимуть про мистецтво, слухатимуть поезію, джаз, танцюватимуть танго.

Арт-проект покликаний відродити традицію меценатства. Тому головною подією заходу буде благодійний аукціон.

Український художник Владислав Шерешевський спеціально для цієї події створив колекцію живопису - жіночі портрети "Знайомі незнайомки". Це романтичні красуні, які надають особливого шарму українському місту. На полотнах переважає ніжна гамма кольорів, плавність форм та вишуканий стиль. Ретро-цикл пронизаний світлою ностальгією за тим далеким і прекрасним, що назавжди залишається у пам'яті кожного з нас.

У програмі вечора відбудеться спеціальний камерний концерт Олега Скрипки з ексклюзивним музичним ретро репертуаром. Олег Скрипка предстане в образі джазмена. Увазі шляхетної публіки також пристрасне танго у виконанні професійної танцівниці аргентинського танго Інеси Ніколуліас і палкого тангеро нового покоління tango fusion Дмитра Лакшина.

В рамках заходу організатори презентуватимуть виставку фотознімків пейзажів міста Києва періоду українського ретро. Унікальну підборку раритетних фотографій випадково знайшли серед книг в будинку шляхетної польської родини у місті Дрогобич на Львівщині. Колекціонери передали цю збірку спеціально для Галереї Тетяни Міронової.

ВІДЕО ДНЯ

Про модерн у всіх значеннях цього терміну розповість книга "Medical Club. Клініка в стилі модерн". Київ 20-х рр.. минулого століття: живопис та скульптура, архітектура, поезія, устрій життя городян, медицина того часу та люди епохи, які поклали початок сучасності. Книга буде представлена увазі гостей події.

Дрес-код: вечірня сукня, костюми з елементами РЕТРО шику.

З 15 по 21 жовтня в Галереї Тетяни Міронової в Hyatt триватиме передаукціонний показ ексклюзивної колекції "Знайомі незнайомки".

Усі виручені з продажу картин кошти будуть передані у Київський міський благодійний фонд "Благодать" з метою допомоги малюкам з проблемою слуху, які гостро потребують лікування та придбання надточних слухових апаратів.

Реклама:

Головне сьогодні