Концертна програма на ХІІ Київському міжнародному книжковому ярмарку

6 листопада, з 18-00 до 20-00 у Літературній кав'ярні (друга виставкова зала) відбудетьяс концерт гурту "Вперше чую".

Гурт "Вперше чую" - це сучасний авторський рок з елементами українського фолку, фанку та реггі. Гурт бере активну участь в українських фестивалях ("Країна мрій", Міжнародний мотофестиваль "Тарасова Гора 2009", Міжнародний фестиваль "ZixZixOne ФЕСТ 2009", Фестиваль авторської пісні "Дикий Мед 2009", Концерт до Дня Незалежності України, головна сцена, Майдан Незалежності, 2009) та активно завойовує симпатії шанувальників і серця шанувальниць.

Також в рамках музичної програми:

Презентація нової книги Максима Розумного "Багрянолиці" у супроводі концерту гурту "ТЕЛЕРІ".

Круглий стіл "Проблеми видання музичної літератури в Україні" за участі видавців та музикантів.

ВІДЕО ДНЯ

Модератор круглого столу -композитор, лауреат міжнародних конкурсів Олександр Щетинський, серед виконавців творів якого - Національний оркестр БіБіСі в Уельсі, Оркестр Варшавської філармонії, струнні квартети "Ардітті" (Велика Британія), "Каірос" (Німеччина), Стокгольмський квартет саксофонів та інші.

Концерт Анатолія Сердюка. Співак виконає пісні, створені ним у співавторстві з Д.Павличком, Б.Олійником, М.Луківим, В.Крищенком та.ін.

"Приречена біти щасливою" - літературно-музична композиція за книгою поетеси та бандуристки Катерини Коврик від видавництва "За друга"

ХІІ Київський книжковий ярмарок, який проходитиме з 5 по 8 листопада у експоцентрі "Спортивний" (м. Київ, вул. Фізкультури, 1, ст.м. Республіканський стадіон).

Реклама:

Головне сьогодні