Виставка "Революція духу. 5 років" у Могилянці

Експозиція виставки "Революція духу. 5 років" складається з трьох розділів, розташованих у трьох залах на різних рівнях.

Перший розділ - це емоції, інтер'єр Майдану: намети і плакати, лозунги і фото, стрічки і прапори, "американські валянки" і "наколоті апельсини" і навіть "помаранчевий кухар". Ця експозиція дає можливість знову зануритися в атмосферу Майдану, впізнати його символи і знаки.

Другий розділ - це творчість Майдану. Митці зі Спілки художників України створили цілу серію "помаранчевих ікон" для церкви, яка стояла на Майдані. "Ліричні" фото нагадають про ту атмосферу піднесення, взаєморозуміння та взаємоповаги, яка панувала 2004 року.

Третій розділ - документи Майдану. Протоколи виборчих комісій, списки виборців, відеохроніка, інструкції для спостерігачів та викладачів НаУКМА (адже один з акцентів експозиції - Києво-Могилянська академія у Помаранчевій революції).

Виставка буде тривати до 30 грудня 2009 року.

Адреса: Музей "Шлях української звитяги" (у приміщенні Святодухівської церкви) - вул. Г.Сковороди, 2 (вхід з Контрактової площі)

Реклама:

Головне сьогодні