Творчий вечір Лесі Горової

У концерті беруть участь : вокально-інструментальний ансамбль "Українські барви", дипломант "Червоної рути-2009" Марина Лосєва, балетно-спортивна студія "Геліос", учні початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів м. Києва.

Заслужена артистка України, композитор Леся Горова випустивши дві нотні збірки пісень для дітей ("Відчинилося життя" та "Колискові і не тільки"), які за короткий час стали дуже популярними, значно поповнила репертуар дитячих мистецьких закладів та музичних колективів всієї України.

Діти ростуть і вчаться на її піснях, виконуючи пісні Лесі Горової, перемагають на різних пісенних конкурсах.

Педагогічний досвід та непересічний талант Лесі Горової як композитора стали запорукою великого успіху і популярності її пісенної збірки для дітей "Відчинилося життя".

З 2006 року збірка вийшла трьома виданнями загальним тиражем 13 тис. примірників (в т.ч. 5 тис. примірників за національною програмою Держкомтелерадіо "Українська книга").

У 2007 році збірка "Відчинилося життя" отримала гриф Міністерства освіти і науки України до використання у навчально-виховному процесі загальноосвітніх навчальних закладів. Протягом трьох років авторка провела близько 60 презентацій цієї книги по Україні та за кордоном, серед української діаспори. Її запрошують музичні школи, різні творчі колективи, з якими вона радо співпрацює.

Вхід вільний.

Реклама:

Головне сьогодні