Різдвяна вистава-казка "Історія маленької крижинки"

4, 5, 6, 7, 8, 9 та 10 січня 2010 року у Центральному будинку офіцерів пройдуть чотири новорічні вистави від фіналіста першого сезону танцювального шоу "Танцюють всі!" Миколи Бойченка.

Разом зі своїм балетом D'arts, він представить публіці доволі цікаву, одночасно пригодницьку та зворушливу "Історію Маленької Крижинки".

До початку вистави у холі дітей та дорослих розважатиме анімаційна бригада, яка складатиметься з усіх учасників казкового дійства, а також Діда Мороза та Снігуроньки.

Танцювальна вистава буде насичена яскравими постановками та оригінальними образами: Казкові Тролі, Королева Камінної Республіки, Добра Фея, Повелитель Часу та багато інших персонажів, зосередять на собі увагу на весь час спектаклю. А у ролі розповідачів виступлять українські артисти: вокалістка гурту "Диверсанти" Гала Кудріна, саунд продюсер та гітарист Олени Вінницької, а віднедавна, й самостійний виконавець - Олексій Большой, актриса та телеведуча Лілія Ребрик.

Унікальність вистави полягає також в тому, що його з великим задоволенням подивляться не лише діти. Танцювальна постановка та яскраві образи "Історії Маленької Крижинки" будуть цікаві і дорослим.

Тривалість вистави - 60 хвилин. Проте свято почнеться раніше, оскільки поспілкуватися з головними героями казки "Історія Маленької Крижинки", сфотографуватися з ними і навіть отримати призи (розіграші у конкурсах) можна буде ще до вистави в фойє (тривалість - 40 хв).

Місце проведення: Центральний будинок офіцерів, вул. Грушевського, 30/1

Реклама:

Головне сьогодні