Флеш-моб: Молодь проти примітивного мистецтва

На даний момент в приміщенні центру запропоновані до перегляду "твори" російського художника Браткова, в рамках виставки "сучасного мистецтва" під назвою "Україна" .

В експозиції присутнє полотно великого розміру на якому прямолінійно і відкрито висвітлено точку зору "митця" щодо українських жінок - "шлюхи". На фото зображена жінка, вдягнута в вишиванку, яка відверто пропонує вивчити анатомію своїх статевих органів зблизька.

Українська молодь Києва абсолютно не розуміє, як дана робота може відкрито демонструватися в публічному місці.

Незрозуміло чому у митця, чиєї творчої фантазії вистачило лише на такий "меседж" для привернення уваги до "соціальних проблем України", є право демонструвати подібне в центрі Києва.

Окрім того як зазначається в розкладі екскурсій, "За окремим запитом Pinchukartcentre проводить групові екскурсії для школярів."

Обмежувати недолугих літераторів і воювати з порно-сайтами в уряду вистачає комісій "моралі", а прибрати сумну примітивну гидоту з арт-центру - руки короткі.

Тому київська молодь солідарно проведе флеш-моб на протест проти присутності даного полотна на відкритій виставці в центрі столиці.

Реклама:

Головне сьогодні