Виставка Мирослави Рожко "Дерева як сни"

З 3 до 28 лютого 2010 року в Музеї книги і друкарства України за адресою м. Київ, вул. Івана Мазепи, 21, корпус 9 (територія Києво-Печерської лаври), проходитиме персональна виставка Мирослави Рожко "Дерева як сни" з презентацією авторської техніки - ткацтво на склі. Характерним для цих творів є те, що ажурне ткацтво виконується з обох сторін скла, залишаючи деякі площини скла незаповненими - це додає твору враження просторової перспективи, нових несподіваних ефектів.

Виставка працюватиме щодня, 10:00 до 17:00, крім вівторка.

Відкриття виставки відбудеться 3 лютого о 17:00. Розкодовувати поезію дерев і читати власні вірші візьмуться Світлана Богдан, Олеся Мамчич та Олаф Клеменсен. Музичний супровід - Іван Любиш-Кірдей.

Мирослава Рожко навчалася в Дублянській дитячій школі мистецтв ім. С. Турчака (за спеціальностями образотворче мистецтво та гра на бандурі), Львівському державному коледжі декоративного та ужиткового мистецтва ім. І. Труша (диплом з відзнакою бакалавра художника художнього ткацтва, викладача) та Львівській національній академії мистецтв (диплом магістра за спеціальністю "художній текстиль").

Серед творчих досягнень молодої художниці - персональні виставки "Спогади про осінь" (м. Київ, 2007) та "Дерева як сни" (м. Львів, 2009, м. Київ, 2010) та участь у чисельних виставках.

Реклама:

Головне сьогодні