Концерт композитора і піаніста Павла Ігнатьєва "Дзвони Душі"

"Дзвони Душі" - сьомий студійний альбом музиканта. Хоча альбом планувався джазовим, він вийшов більш спокійним, атмосфермним через бажання відмовитись від демонстрації техніки, і поділитись емоціями і почуттями завдяки інструменту.

Головна композиція "Дзвони", написана павлом у шестирічному віці, створила настрій всього альбому - ніжний ліризм, звук, що огортає. Всі композиції альбому звучать як одна цілісна історія. Історія кохання, почуттів, душі...

Павло Ігнатьєв виконує авторську музику в притаманній йому емоційній манері, яку називають modern classical і сучасний джаз.

Павло - музикант нового покоління. Він першокласно володіє класичною грою на фортепіано, яку довів до досконалості в академіях Польщі, Австрії, Німеччини. Але перш за все він грає емоціями.

Павло Ігнатьєв представить 25 листопада свою нову програму "Дзвони Душі"

Павло Ігнатьєв частий гість Алексія Когана на концертах "На джазовій хвилі". Алексій Коган дає стабільно високу оцінку творчості Павла Ігнатьєва у передачах "Субота с Коганом" на Music Radio. Музика Павла Ігнатьєва регулярно звучить в ефірі українських джазових радіостанцій Music Radio, Радіо "Континент" та ін.

Ознайомитись з музикою Павла можна на його персональному сайті.

Реклама:

Головне сьогодні