Передаукціонна виставка "Українська альтернатива. ХХ"

Аукціон "Українська альтернатива. ХХ" традиційно представляє мистецькі напрямки, кожен з яких був опозиційним для свого часу.

На весняні торги виставлено понад 100 робіт, серед яких твори майстрів Паризької школи (Я. Шапіро, В. Хмелюк, Н. Ісаєв, Г. Мішонц), представників одеського нонконформізму (живопис В. Гемяна, абстрактна композиція Л. Ястреб і гуаш Ю.Єгорова), картини художників української "Нової хвилі" (О. Голосія та ін.).

У якості топ-лотів фігурують рідкісні на ринку твори М. Вайсберга і О. Животкова, створені в конці 80-х - на початку 90-х років.

Вперше на "Українській альтернативі" з молотка підуть картини Р. Сельського, В. Мязіна, Т. Сільваши. Окрасою передаукціонної виставки і самих торгів безумовно стануть роботи А. Богомазова, В. Єрмілова і В. Пестель із зібрання відомого київського колекціонера, мистецтвознавця Ігора Диченка.

Стартові ціни за традицією більш ніж виважені. Є шанс придбати графічну роботу за $350, якщо, звичайно, ціна не виросте під час торгів.

Висока художня якість робіт, що відібрані для аукціону, та очевидна інвестиційна перспективність цього напряму в цілому дозволяють говорити про безпрецедентний шанс придбання творів мистецтва на самому початку їхнього великого ринкового шляху.

Реклама:

Головне сьогодні