Le Grand Fashion Show – ZUHAIR MURAD

31 березня 2011 року на наймоднішому майданчику країни - в музейно-культурному комплексі "Мистецький Арсенал" пройде Le Grand Fashion Show, яке стало доброю традицією закриття модного сезону в Україні.

Вже втретє меценатська організація Олександра Онищенка TOP Ukraine проводить ексклюзивний показ колекції Haute Сouture дизайнера світового рівня.

В останній день березня під історичними склепіннями Арсеналу буде представлена кутюрна колекція весна/літо 2011 "Hymne au desert" ліванського дизайнера Зухаїра Мурада. Колекція відомого дизайнера розкішна і чарівна, неймовірно жіночна та сексуальна. У кожному вбранні Зухаїр Мурад демонструє свою унікальність та майстерність зовсім по-новому.

Як спеціальні гості Le Grand Fashion Show запрошені дехто зі світових селебрітіз із числа зіркових клієнток дизайнера, для участі у дефіле до Києва приїдуть топ-моделі паризьких та міланських подіумів.

Zuhair Murad народився у столиці Лівану - Бейруті, отримав освіту в галузі мистецтва та дизайну, стрімко підкорив світ талантом, представляючи щоразу на подіумах Мілана і Парижа свої вигадливі та неповторні творіння. Перше ательє Зухаїр Мурад відкрив у 1995 році, з того часу його кар'єра як дизайнера одягу складається більш ніж успішно: участь у Паризькому Тижні моди Haute couture, захоплені відгуки в пресі, зіркові клієнти.

Зухаїр Мурад по праву носить заслужений титул фаворита знаменитостей. На сторінках глянсових журналів часто можна побачити фото, на яких зображені зірки світового рівня у сукнях дизайнера. Серед клієнток Зухаїра Мурада - Дженніфер Лопес, Періс Хілтон, Діта фон Тіз, Кайлі Міноуґ, Крістіна Аґілера, Кеті Пері, Ферджі, Бйонс та багато інших. Модний одяг Zuhair Murad можна придбати у понад 20 країнах світу.

Le Grand Fashion Show - це проект, що здійснюється у рамках діяльності міжнародної меценатської організації TOP UKRAINE та спрямований на розвиток української моди шляхом організації в Україні найкращих fashion-показів за участю відомих світових дизайнерів одягу та найкращих діячів вітчизняної fashion-індустрії.

Головною метою проекту Le Grand Fashion Show є залучення лідерів світової та національної fashion-еліти до співпраці з організації найкращих заходів у сфері моди.

Окрім того, Le Grand Fashion Show передбачає участь всесвітньо відомих модельєрів у локальних та масштабних благодійних проектах, якими займається Благодійний фонд Олександра Онищенка та Міжнародна меценатська організація TOP Ukraine.

Le Grand Fashion Show - культурний захід, який складається з ексклюзивного показу колекції від одного з найкращих світових дизайнерів в одному з найцікавіших місць України, а також благодійного урочистого вечора на честь дизайнера.

Раніше, на запрошення пана Онищенка, в рамках проекту Le Grand Fashion Show у "Мистецькому Арсеналі" свої колекції Haute Сouture представляли - всесвітньо відомий дизайнер Ellie Saab (Елі Сааб) та наймолодший кутюр'є Франції Stefan Rollan (Стефан Ролан).

Генеральний медіа партнер - Коммерсант-Weekend

Медіапартнери: журнал "Marie Claire", http://www.jetsetter.ua/

http://www.top-ukraine.com/

Детальніша інформація про захід та умови акредитації для ЗМІ:

Вікторія Якушева [email protected],

моб. телеф.: +38 050 356 42 69

Реклама:

Головне сьогодні