Публічні сесії "Голос вулиць": день перший

Garage Gang Kollektiv представляє проект публічних сесій "Голос Вулиць", що є серією різноманітних програм, у яких заходи фестивального типу поєднані з критичним підходом до поняття громадського простору. У квітні публічні сесії триватимуть 16 і 17 квітня.

Програма першого дня:
11-00 Акція "Зроби Україну чистою". Прибирання Замкової гори (більше про акцію – за посиланням).
15-00 Міські промови. Експеримент чи взаємодія?
17-00 Проект Раїси Шик "Атараксія" на Замковій Горі.
19-00 Перформенс Алевтини Кахідзе "Сімейна історія. Пенелопа. Ч І".
20-30 Музичний виступ гурту Melting Clouds.

Охочі можуть взяти участь у частині, присвяченій міським промовам. Андріївський узвіз, 22в, перетвориться на експерементальний простір для публічних висловлювань. Кожен зможе використати платформу "Голос Вулиць" та унікальний історичний простір Андріївського узвозу для представлення своєї позиції перед випадковою чи організованою аудиторією. Заявки на участь у практиці, будь ласка, надсилайте за адресою [email protected], або звертайтеся за телефоном 09315146471 (Олександр Шагі).

Прислухайтеся до Голосу Вулиць, і ви почуєте такі запитання: що таке громадський простір для пересічного громадянина? Як ним опікуються посадовці? Як можна використати наші спільні зусилля, що перетворити міста в більш демократичні зони та вільні території?

Публічні сесії "Голос Вулиць" пропонують розглядати місто як окрему живу істоту, унікальну за своєю природою. Адже місто – об’єкт украй мінливий. Це органічна система, у якій ми живемо й розвиваємося. Публічні сесії "Голос Вулиць" говорять, що кожен окремий житель є активним учасником колективного існування істоти на ім’я Місто. Таким чином, якісні перетворення міста нерозривно пов’язані з особистісними внутрішніми перетвореннями, і навпаки. Щоб змінити місто, потрібно змінитися самому. Кинути виклик місту означає кинути виклик самому собі. "Голос вулиць" приходить до усвідомлення того, що початок якісних змін, про які йде мова, відповідає початку використання нами одного з основоположних людських прав – права на місто. "Голос Вулиць" демонструє цілком експериментальний підхід, що полягає в переплетенні громадського та приватного, індивідуального та колективного, себе та суспільства. Скористайтеся словом!

Детальна програма заходу – на сайті організатора за посиланням.

Місце:
Андріївський узвіз

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні