Дискусія: "Прозорість влади: закон про державні закупівлі як ключовий елемент"

Тригодинна панельна дискусія "Прозорість влади: закон про державні закупівлі як ключовий елемент" відбудеться в рамках спільного річного проекту Фонду Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" та Міжнародного Фонду "Відродження" "Експертиза закордонних трансформацій".

Під час заходу закордонні експерти з Чехії, Румунії та Казахстану представлять стислі дослідження щодо прозорості влади та досвіду впровадження законодавства про державні закупівлі у своїх країнах. Учасниками дискусії стануть представники органів державної влади, експертної та академічної спільнот, а також представники всеукраїнських та регіональних ЗМІ.

Загальною метою проекту "Експертиза закордонних трансформацій" є більш поінформоване і свідоме щодо процесів за межами України інформаційне середовище, а також сприяння формуванню експертизи в Україні щодо країн-сусідів. Більш того, планується, що експерти проекту запропонують конкретні рекомендації щодо впровадження в Україні позитивного досвіду реформ та трансформацій.

Робочі мови заходу – українська, англійська. Просимо підтвердити участь у заході до 12 квітня електронною поштою: [email protected] або телефоном: +38 0981072753 (керівник проекту Тарас Михальнюк).

Місце:
Готель "Русь"

Лектори:
Мірошниченко Юрій,Штефан Лаура,Каменік Мартін,Злотніков Сергій,Бураковський Ігор,Бистрицький Євген

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні