Майстер-клас із каліграфії: "Каліграфічна обкладинка: від задуму до тиражу"

Культурно-видавничий проект "Читомо" та кафедра видавничої справи та
редагування Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка запрошують вас на майстер-клас із каліграфії "Каліграфічна обкладинка: від задуму до тиражу", що відбудеться в рамках Другого фестивалю молодих видавців і редакторів.

Каліграфія – це мистецтво гарного письма, краснопис або чистописання. У сучасному розумінні займає широку нішу від шкільних прописів до виразно індивідуальних мистецьких композицій. Каліграфія була добре розвинута ще в додрукарські часи, тому її так і сприймають – як написання від руки. Але у видавничій справі вона також використовується, технологія її використання має свої секрети, про які ви можете дізнатися з майстер-класу.

Цього року Фестиваль відбувається вже вдруге і розпочинає формування "Штурмових загонів Ґутенберґа". 12-13 травня у приміщенні Інституту журналістики відбудуться безкоштовні лекції, майстер-класи, тренінги та книжкові розваги. Мета фестивалю – сформувати боєздатний загін молодих видавців, редакторів, письменників, дизайнерів, ілюстраторів, каліграфів для штурму інформаційного простору та активізації видавничої справи України спільними, тактично продуманими силами. А також для того, аби всі молоді бійці видавничої справи об’єднувались і спільними зусиллями створювали якісну книжку.

Майстер-клас відбуватиметься у 32 аудиторії, що на 3-му поверсі.

Місце:
Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка

Лектори:
Чекаль Олексій

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні