Теорія та найкращі практики: бізнес-моделі для роботи агенцій мультимедійних новин

Фонд Ріната Ахметова "Розвиток України", Могилянська школа журналістики та портал освітніх подій "Платформа" запускають онлайн-трансляцію школи "Журналістика цифрового майбутнього" (DFJ).

Трансляція відбуватиметься на "Платформі" 18-19 травня з 9:30 до 17:00.

У школі викладатиме Ерік Вільямс, професор Школи телекомунікацій Університету Огайо (США). Упродовж двох днів майстер-класу він розкриватиме теми, що будуть цікаві в першу чергу медіаменеджерам та журналістам, а також студентам факультетів журналістики, блогерам і тим, хто цікавиться темою нових медіа.

Перший майстер-клас буде присвячений темі: "Теорія та найкращі практики: бізнес-моделі для роботи агенцій мультимедійних новин". Захід є закритим, тому онлайн-трансляція школи дасть змогу всім, хто зацікавлений у журналістиці нових медіа, але не пройшов відбір на проект, підвищити свій фаховий рівень.

Після онлайн-трансляції відео майстер-класів будуть доступні на сайті проекту "Платформа".

Проект "Журналістика цифрового майбутнього" був започаткований в 2007 році Фондом Ріната Ахметова "Розвиток України" і компанією "Систем Кепітал Менеджмент" та реалізується в партнерстві з Національним університетом "Києво-Могилянська академія" – з Могилянською школою журналістики. Метою проекту є навчання журналістів, які готові долучатися до цифрової культури та розвивати свої редакції згідно з світовими тенденціями в ЗМІ.

Навчання на проекті спрямоване на залучення журналістів до цифрових технологій у новітніх медіа. Навчальний план складений таким чином, щоб журналісти могли дізнатися більше про новітні медіа, нові формати новин і те, як одну історію подати в різних медіа. Також є окремі модулі, де будуть вивчатися блогосфера у сучасній журналістиці, створення аудіо- та відеоподкастів, інфографіка та фотографія в сучасній редакції, економіка та бізнес-моделі сучасних конвергентних ньюзрумів та багато іншого.
Інвестиції Фонду "Розвиток України" в проект вже склали понад 1 млн. 300 тис. дол. США.

Місце:
Без місця

Лектори:
Вільямс Ерік

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні