Всеукраїнська конференція з підприємництва "Entrepreholic!"

Уперше в Україні відбудеться масштабна всеукраїнська конференція з підприємництва "Entrepreholic!", організаторами якої є Інститут підприємництва CISCO в Україні та бізнес-інкубатор GrowthUp. На учасників чекають історії успіху власників бізнесу і топ-менеджерів компаній. Головний слоган конференції – "Never Try – Never Fly", адже успіх усміхається тільки тим, хто не боїться спробувати та рухається вперед.

"Entrepreholic!" — це:
- один день історій успіху від підприємців України та світу;
- секрети створення успішного бізнесу в Україні;
- 400 учасників з усієї України;
- 15 спікерів, виступи яких можна почути вкрай рідко;
- відповіді на питання, як, навіщо, чому і для чого створювати свій бізнес.

Акценти конференції – практика та реально дієві методи і технології від власників і перших осіб компаній. Організатори запросили відомих бізнесменів, які зуміли досягти успіху в різних напрямках діяльності: інформаційних технологіях, шоу-бізнесі, ресторанному бізнесі, видавничій справі, сімейному бізнесі тощо. Учасникам заходу будуть запропоновані історії успіху від власників бізнесу і топ-менеджерів, які рідко виступають публічно і ще рідше розкривають свої секрети створення успішного підприємства.

Доповідачі конференції розкажуть, як зробити стартап успішним, як потрапити у список ТОП-100 Forbes України та багато іншого. Тобто ви дізнаєтеся рецепти успішного бізнесу від тих, хто цього досяг власноруч.

На захід необхідно зареєструватися. Детальна інформація — на веб-сторінці події. Вартість участі для студентів удвічі менша.

Місце:
Культурно-освітній центр "Майстер Клас"

ВІДЕО ДНЯ

Лектори:
Анчишкін Єгор,Капуста Олексій,Ясинський Михайло,Довгополий Денис,Кардаков Олександр,Бленк Стівен,Воскресенький Владислав,Боднар Олег,Воронцов Юрій,Бакунов Григорій

Вартість:
200-400 грн.

Реклама:

Головне сьогодні