Перший український DrumSTRONG: 5 годин барабанних ритмів та африканських танців

Перший український DrumSTRONG – це частина масштабного міжнародного руху, що за допомогою музики обєднує людей для боротьби з раком. Раз на рік учасники акції в різних містах по всьому світу збираються разом, щоб запустити барабанний ритм, що не стихає ні на мить – у когось кілька годин, а в когось – цілу добу. Усі зібрані під час акції кошти передаються на боротьбу з онкологічними захворюваннями.

Цього року засновники руху DrumSTRONG у Північній Кароліні (США) гратимуть без упину 29 годин! Їх підтримуватиме 46 міст у різних куточках планети, що вже підтвердили свою участь: Ванкувер, Чікаго, Нью-Йорк, Дубаї, Гонконг, Куала Лумпур, Рим, Бангалор, Мацуяма та інші. Ми приєднаємось до всесвітнього ритму 22 травня о 12.00 і підтримуватимемо його до 17.00. За допомогою інтернет-трансляції учасники українського DrumSTRONG зможуть стежити за перебігом подій в інших містах. Кошти, зібрані під час акції, буде перераховано на лікування онкохворого хлопчика.

Перший український DrumSTRONG – це 5 годин етнічних барабанів, майстер-класи, танці, фестивальна атмосфера і гарний настрій, та ще й нагода зробити добру справу. Не має значення, грали ви раніше чи вперше триматимете барабан: ритм ховається в кожного в серці, а ведучі DrumSTRONG допоможуть його розбудити. Маєте свій інструмент – чудово, а ні – теж не біда: барабани видаватимемо у комплекті з гарним настроєм. Тож приходьте і підтримайте пульсацію надії!

Drumstrong – це міжнародний благодійний рух, заснований у 2007 році організацією DrumsForCures (США, Північна Кароліна) для мобілізації всіх небайдужих людей у боротьбі з раковими захворюваннями. Ідея заснування руху виникла в музиканта Скотта Свіммера після того, як його старшому синові Мейсону вдалося вилікуватись і повернутись до нормального життя, подолавши страшний діагноз – остеосаркома.

Щоб об’єднати людей з усього світу і привернути увагу до серйозної проблеми, Скотт вирішив використати універсальну, всім зрозумілу мову – ритм. Раз на рік учасники Drumstrong збираються разом і запускають барабанний ритм, що не стихає протягом цілої доби. Люди змінюють одне одного, грають, танцюють, спілкуються. Усі зібрані цією акцією кошти організація DrumsForCures передає на боротьбу з раковими захворюваннями.

Фестиваль відбувається за підтримки компанії "Юритмікс" та Світу музичних інструментів "Тік-Так".

Місце:
Ліцей №100 "Поділ"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
благодійний захід, передбачено збір коштів грн.

Реклама:

Головне сьогодні