Майстер-клас з веганської кухні

Майстер-клас з веганської кухні відбудеться в рамках “ЕкоЧашки” — щорічного фестивалю міжнародного екологічного кіно, який цього року з 24 травня по 5 червня відїжджає у весняне турне Україною.

Під час майстер-класу Сергій Єфімов розкаже про особливості, секрети та принади вегетаріанської кухні. Тривалість майстер-класу – півгодини.

Мета фестивалю "ЕкоЧашка" — ознайомити глядача з сучасними екологічними проблемами, подати в доступній візуальній формі варіанти їх вирішення. У першу чергу, фестиваль розраховано на прошарок суспільства, який починає і вже почав турбуватися про власне екологічне майбутнє, а це, безперечно, молодь і люди віком до 35 років. Одначе фільми, презентовані на фестивалі, будуть цікаві будь-якій небайдужій людині будь-якого віку. На фестивалі виступлять спеціалісти з охорони довкілля, суспільні діячі, “зелені” архітектори, економісти. У програмі – майстер-класи, доповіді експертів, обговорення та, звісно ж, багато екологічного кіно! Детальний розклад подій – на сайті організатора.

Місце:
Кінотеатр "Кінопанорама"

Лектори:
Єфімов Сергій

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні