Кінопоказ: "Темна хмара" Терона Паттерсона

У кінотеатрі "Жовтень" з 1 по 5 червня триватиме фестиваль "Дні турецького кіно в Києві". Захід ініційований Фондом кіно- й аудіовізуальної культури Туреччини за підтримки Міністерства культури й туризму Туреччини й Офісу з питань культури й інформації Посольства Туреччини в Україні. На вас чекають п’ять стрічок-учасників міжнародних кінофестивалів.

Запрошуємо вас на перегляд стрічки "Темна хмара" Терона Паттерсона, знятої в 2010 році.

Чорна комедія у стилі усвідомленого сновидіння. Історія Аднана, чоловіка середніх років, який не може оговтатись після смерті дружини, та його підлітка сина, який має потребу в батькові, не лишає байдужих. Бурак, рятуючись від постійної батькової меланхолії, знаходить домашнє тепло в компанії двоюрідного брата і його друзів у дядька Джана і тітки Деніз. Вони дуже переживають за майбутнє свого племінника і будь-яким способом намагаються задовольнити його повсякденні потреби.

"Чорна хмара" – перший повнометражний фільм Терона Паттерсона, режисера, який навчався в Університеті Арізони в США, де отримав ступінь магістра в галузі кіно. З 2001 року працює викладачем в Університеті Бахчешехір на факультеті кіно і телебачення. Бере активну участь у різноманітних короткометражних та відео-проектах. Останній короткометражний фільм "Гордість Шахрін" (2007) був представлений на багатьох кінофестивалях.

Фільм демонструється турецькою мовою з англійськими та українськими субтитрами.

Місце:
Кінотеатр "Жовтень"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
20-35 грн.

Реклама:

Головне сьогодні