Концерт гуртів "ДахаБраха" та "Бізони Хіггса" з програмою Light

У клубі Sullivan Room відбудеться спільне дійство двох музичних колективів – київського етно-гурту "ДахаБраха" та музичної формації "Бізони Хіггса", які виконуватимуть пісні з альбому Light.

У січні 2011 року вийшов у світ новий альбом гурту ДахаБраха під назвою Light, саунд-продюсером якого став відомий музикант та продюсер Юра Хусточка – тепер один із "Бізонів Хіггса" (ex-Piss&laugh). Тоді й виникла ідея спільного концерту, адже у процесі створення альбом виявився доволі не типовим та багатим на експерименти і вийшов за рамки звичного лайвового звучання гурту. Тому на допомогу прискакали "Бізони Хіггса" та підставили свої потужні плечі та роги, тож на концерті прозвучать треки з альбому Light, які ще ніколи не виконувались наживо.

Перфоманс буде складатися з трьох частин:
- "Бізони Хіггса" презентують власний сет: вперше і, можливо, востаннє під такою назвою – хто знає, як ці експериментатори назвуть себе наступного разу;
- традиційний сет "ДахаБраха";
- спільне шоу двох творчих організмів – "Даха Браха" та "Бізони Хіггса", що обіцяє позитивно вплинути на сприйняття реальності і допоможе розширити свідомість без жодних допінгів.

Більш детальна інформація – на сайті клубу. Замовлення квитків за телефоном: +380 (67) 658 58 74.

Місце:
Sullivan Room Kiev

Лектори:
Без лектора

Вартість:
150 - 300 грн.

Реклама:

Головне сьогодні