Лекція професора Ханса Рослінга, найвідомішого спікера TED.com

У вівторок, 21 червня, один з найвідоміших спікерів проекту TED, професор Ханс Рослінг дасть інтерв`ю програмі "Глибинне буріння" та прочитає лекцію у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Професор Рослінг обіцяв показати дві презентації, у тому числі абсолютно нову про Україну.

Організатори приїзду Ханса в Україну готові запросити 20 гостей у студію програми, та близько 60-ти відвідати лекцію. Усі заходи відбудуться англійською мовою.

Участь у першому і другому заході - виключно за реєстрацією. Зареєструватися можна залишивши коментар на сторінці програми "Глибинне буріння" у facebook. Реєстрація закривається в понеділок, 20 червня, після обіду. Усі учасники будуть повідомлені про результат відбору у понеділок до вечора.

Зйомка телешоу відбуватиметься у приміщенні НТКУ, на вул. Мельникова, 42 о 12-00.

Лекція в Університеті імені Тараса Шевченка буде проходити в аудиторії 204 Червоного корпусу на вул. Володимирська, 60 о 16-00.

Ханс є професором Каролінського інституту (Швеція). Його основна спеціалізація - статистика та глобальна охорона здоров`я. Його діяльність спрямована на розвінчування поширених міфів про так звані "країни, що розвиваються". Рослінга відрізняє його незрівнянна, приголомшлива форма подачі статистичних даних. Для цього він змоделював і розробив спеціальний софт під назвою Gapminder. Гарантуємо - ви ще ніколи не бачили щоб статистику представляли саме так.

У 2007 році він вперше виступив на конференції TED, після чого відео з його виступами здобули чи не найбільше переглядів з усіх TEDTalks.

Місце:
Київський національний університет ім. Тараса Шевченка (головний корпус)

Лектори:
Росліyu Ханс

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні