Національна тренінг-конференція з розвитку лідерських якостей Leadership Development Seminar

7-10 липня відбудеться тренінг-конференція року Leadership Development Seminar, під час якої 150 учасників зможуть здобути нові знання, розкрити свій потенціал та провести 3 незабутні дні в колі однодумців. Молоді люди отримають чудову можливість перейняти досвід у галузях маркетингу, продажів та управління персоналом від найкращих спеціалістів у своїй сфері.

Конференція передбачає 3 дні майстер-класів, тренінгів та практичних кейсів від провідних експертів, таких як Олена Лисак ("Амплуа"), Мілена Шиманська (P&G), Алла Адаменко (New Goal International), а також спікерів компаній Amway, KraftFoods, Ernst&Young, ConcordeCapital, Erste Bank та інших.

У перший день конференції спікери розкажуть історії свого успіху, розкажуть про те, як бути лідером в житті, бізнесі та як знайти лідера у собі. Наступні два дні учасники обиратимуть напрямки, які їх цікавлять найбільше, вони повинні визначитися між маркетингом, продажами та управлінням персоналом. З кожного з цих напрямків створена дуже серйозна та ґрунтовна освітня програма.

Програма конференції доступна на сайті організатора.

Партнери конференції: Amway, Ernst&Young, Kraft Foods, Samsung, Erste Bank, "обJerky", TESS, "Рудь", SUPERHEROES, LimeJam, "Цитадель".

Щоб стати учасником конференції, треба заповнити аплікаційну форму, яка буде доступна до 25 червня.

Більш детальну інформацію ви можете дізнатися на сайті www.ldsukraine.org, а також на сторінках в соціальних мережах: Twitter, Facebook, Vkontakte.

Місце:
Київська обл., смт Ворзель, санаторій "Перемога"

Лектори:
Лисак Олена,Шиманська Мілена,Адаменко Алла

Вартість:
705 грн.

Реклама:

Головне сьогодні