Кінопоказ: "Інший Челсі – історія з Донецька" + Майстер-клас режисера Якоба Пройсса

Культурно-освітній центр "Майстер Клас" запрошує вас відвідати показ документальної стрічки "Інший Челсі – історія з Донецька" німецького режисера Якоба Пройсса, знятої у 2010 році. Фільм присвячено життю Донецька.

Фільм уперше був показаний в Україні на відкритті фестивалю Docudays UA в Києві на початку 2011 року. Раніше він був з приголомшливим успіхом продемонстрований у багатьох містах західної та східної Європи, у тому числі Варшаві, Амстердамі, Лондоні, Берліні, Мюнхені, Празі, Трієсті і в Брюсселі. Картина отримала нагороду Max Ophüls Preis в Німеччині в категорії "Найкращий документальний фільм" (2011).

В Україні фільм викликав неоднозначну реакцію. Яскраві, місткі образи, жорсткі протиставлення цінностей і стилю життя відобразили не тільки ситуацію в Донбасі, але також політичну і соціальну картину України. Дехто відразу ж оцінив фільм як "розгнуздану пропаганду донецьких цінностей", інші назвали його найчеснішим фільмом про життя східного регіону України. Проте у киян є можливість подивитися фільм і зробити висновки самостійно.

Після кінопоказу відбудеться спілкування у форматі майстер-класу з режисером Якобом Пройссом.

Замовити квитки можна у Вікторії Шилової електронною поштою [email protected] або за телефоном +380 93 5797945. Забрати заброньовані квитки можна 4-7 липня на стійці в "Майстер Класі". Зробити це можна також відразу перед показом фільму.

Місце:
Культурно-освітній центр "Майстер Клас"

Лектори:
Пройсс Якоб

Вартість:
50 грн.

Реклама:

Головне сьогодні