Кінопоказ просто неба: "Дикун" Ласло Бенедека з Марлоном Брандо

Проект "Літній кінотеатр" запрошує на кінопоказ під відкритим небом Forward home night. Дивимося культовий фільм 1953 року "Дикун" з Марлоном Брандо в головній ролі.

"Дикун" – знаменитий фільм режисера Ласло Бенедека. Це перший голівудський фільм про молодь і орієнтований на молодого глядача. Сюжет для фільму був підказаний подіями 1947 року, коли банда з 4000 байкерів захопила містечко Голлістер в Каліфорнії і зруйнувала його. Фільм, знятий з метою продемонструвати спустошення і відчуження, яке відчувало молоде покоління, у результаті вийшов культовим, своєрідним гімном неформальної американської молоді і, звісно, дуже вплинув на байкерський рух.

Кінопоказ проходить у внутрішньому дворі Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури. Вхід вільний. Кількість місць обмежена – приходьте вчасно! На території кінотеатру працює колоритний буфет Академії.

"Літній кінотеатр" – серії кінопоказів під відкритим небом на території Художньої академії. Усіх тих, хто причетний, чув або випустився, учнів і абітурієнтів запрошуємо зазирнути на внутрішній двір Академії і зануритися в атмосферу творчості, безтурботності і веселощів, яка там панує.

Forward home (у напрямку додому) – це вечір спеціально для тих, хто "сумує за рідним стінам" і шукає привід зайти, для тих, хто вже був і хоче ще, для тих, хто ще не був, а дуже цікаво.


Місце:
Національна академія образотворчого мистецтва і архітектури

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні