Мистецькі посиденьки №4

"ЕгоЇсти" продовжують співпрацювати з мистецькими закладами. Цього разу " Піца Челентано" запрошує вас поєднати корисну інформаційну програму за чашкою кави/чаю, прийшовши на екскурсію в PinchukArtCentre 23 серпня о 19:30 (збори о 19:15 біля входу в ПінчукАртЦентр, де на вас буде чекати ваш гід Анна), де відбуваються виставки:
1. Перша персональна виставка Олафура Еліассона у Східній Європі – експозиція під назвою "Твоє емоційне майбутнє" . Ця виставка є новою віхою в еволюції художника. На трьох поверхах арт-центру буде представлено 16 робіт, більшість з яких, за винятком одиниць, таких як "Краса" (Beauty, 1993) та "Кімната для одного кольору" (The Room for one colour, 1997), датовані 2010-2011 роками, включаючи численні роботи, створені спеціально для PinchukArtCentre.
2. Проект "Collection Platform 1: Циркуляція" – постійна виставка вибраних робіт видатних міжнародних та українських митців, які працюють у сфері сучасного мистецтва. Експозиція розміщена на 5-му поверсі арт-центру і буде відкрита для огляду з 12 лютого до 2 жовтня 2011 року в PinchukArtCentre. У рамках виставки будуть представлені роботи Сергія Браткова, Сесілії Браун, Іллі Чічкана, Грегорі Крюдсона, Пітера Дойга, Трейсі Емін, Олександра Гнилицького, Андреаса Гурскі, Деміена Хьорста, Гері Хьюма, Джеффа Кунса, Олега Куліка, Бориса Михайлова, Джулі Мерету, Такаші Муракамі, Річарда Прінса, Олександра Ройтбурда, Томаса Руффа, Арсена Савадова, Террієна, Сем Тейлор-Вуд та Джеффа Волла.

Після завершення екскурсії "Піца Челентано" пригощатиме вас кавою/чаєм, і ви у приємній та затишній атмосфері зможете поспілкуватися про сучасне мистецтво, його розвиток, актуальні питання і просто гарно провести час. Екскурсію та бесіду буде проводити гід PinchukArtCenter Анна Прокопець, яка працюює в закладі вже 2 роки.

Для участі в екскурсії та посиденьках обов’язковим є запис. На випадок запізнень телефонуйте Ані: +380 (63) 241 29 17.

Місце:
Піцерія "Челентано" на Бесарабці

Лектори:
Прокопець Анна

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні