EnergyCamp-Київ

EnergyCamp – це відкритий форум присвячений відновлюваній енергетиці та стійкому розвитку, що проводиться на свіжому повітрі і живиться "зеленою" енергією та драйвовим настроєм учасників.

Онлайн-трансляцію форуму ви можете дивитися на "Платформі".

На EnergyCamp ви маєте нагоду не тільки спілкуватись про відновлювані джерела енергії, але й безпосередньо їх використовувати: заряджати мобільні і ноутбуки від "зеленої" енергії, побачити і випробувати наживо як працює різноманітне обладнання.

EnergyCamp-Київ 27-28 серпня 2011 року присвячений бізнесу. Його ключова тема – "Нова енергія бізнесу, бізнес у новій енергетиці". Про це говоритимуть такі ключові спікери:

- Андрій Конеченков, Вітроенергетична Асоціація. Розвиток вітроенергетики в Україні та світі: огляд;
- Дмитро Муравський, "Аверс", "Енергопроект". Солома – альтернатива для газозалежних підприємств;
- ActivSolar, ім’я доповідача уточнюється. Девелопмент проектів у сонячній енергетиці в Україні: сучасні можливості і тенденції;
- Видавничий дім Fuel Alternative, ім’я доповідача уточнюється. Нові технології відновлюваної енергетики: що з’явилось за останній рік в світі?
- Володимир Зінченко, Житомирський агроекологічний університет. Вирощуємо енергоносії на власному городі: досвід адаптації Miscantus Giganteus до українських умов;
- Микола Сережко, ГО "Конструктори Західного Донбасу". Тенденції у відновлюваній енергетиці очима винахідника: над чим працюють українські "Кулібіни";
- Atmosfera.ua, ім’я доповідача уточнюється. Комбіновані (електрично-теплові) сонячні панелі та нові можолвості розвитку ринку домашніх інсталяцій;
- Олександр Сорока, Клуб приватних інвесторів Startup.ua. Як залучити інвестицію в енергетичний startup: міфи та реальність.

Особливості цьогорічного EnergyCamp у Києві:
- Mедіа-зона для журналістів, де вони зможуть поспілкуватись із представниками ділових кіл, що працюють у відновлюваній енергетиці.
- Startup-сесія, що дасть змогу молодим компаніям з новими технологічними розробками отримати зворотній зв’язок від експертів ринку, поспілкуватись із представниками інвесторів.

EnergyCamp завжди був відкритою платформою для спілкування. Ми продовжуємо цю добру традицію і зараз. Тому пропонуємо вам долучатись до її творення:
- презентаційна зона – запрошуємо яскравих доповідачів;
- медіа-зона – журналісти зможуть працювати в полі від чистої енергії і широкосмугового інету;
- демо-зона – залізяки і технології. Бізнесу і винахідникам. Запрошуємо!

Більше про EnergyCamp-Київ ви зможете дізнатись за цим посиланням. Зареєструватися для участі можна на сайті оганізатора.

Місце:
Київська обл., с. Осещина

Лектори:
Зінченко Роман

Вартість:
200 грн.

Реклама:

Головне сьогодні