Тренінг для молодих режисерів: "Режисерська майстерність"

Польський інститут у Києві запрошує вас на серію тренінгів для молодих хореографів, режисерів і драматургів, де провідні польські фахівці проводитимуть заняття для молодих українських митців.

Цей проект дає можливість вдосконалити професійні навички і щасливу нагоду безпосередньо познайомитися з практикою сучасного польського театру. Метою проекту є також започаткування широкої співпраці між польськими та українськими театральними діячами, закласти основи для програм творчих резиденцій та створення театральної копродукції.

Зокрема, з 29 серпня до 11 вересня триватиме тренінг для режисерів "Режисерська майстерність", у програмі якого:
- створення авторського сценарію вистави;
- робота режисера над акторською імпровізацією.

Майстер-класи проводитимуться польською мовою з послідовним перекладом українською. Тренінг завершиться презентацією результатів – серією показів. Учасники тренінгу отримають сертифікати Театрального інституту ім. Рашевського (м. Варшава).

Для участі у тренінгу необхідно заповнити аплікаційну анкету та надіслати її не пізніше, ніж за три тижні до початку тренінгу (відповідно до 8 серпня), на електронну пошту [email protected], факсом +380 (44) 279 42 38 чи поштою (01034, м. Київ, вул. Володимирська, 23в, Центр Курбаса). Вкладіть, будь ласка, також ваше фото та відео/текст (або інтернет-лінк), який міг би представити вашу роботу.

Кількість учасників обмежена – 10-15 чоловік. Перевага надаватиметься митцям віком до 35 років, які мають певний професійний досвід. Відбір учасників здійснюватиметься українським продюсером проекту, куратором тренінгу та незалежним експертом на основі надісланих матеріалів і співбесід / Skype-конференцій (за необхідності). Рішення щодо участі прийматимуться спільно з польськими організаторами проекту. Остаточне рішення щодо участі у проекті разом із детальним розкладом занять будуть повідомлені заявникам не пізніше, ніж за тиждень до початку тренінгу.

Заняття у майстер-класах безкоштовні, організаційний внесок учасників – 150 грн. Організатори не покривають витрати на проїзд учасників та їх поселення у Києві, але пропонують економ-поселення в центрі Києва: готель "Знання", Home-Hotel, мережа хостелів Hosteling International Ukraine.

Контактні особи: Анна Сєлятицька, польський продюсер проекту ([email protected]); Віктор Собіянський, український продюсер проекту ([email protected]).

Місце:
Національний центр театрального мистецтва імені Леся Курбаса

Лектори:
Корчаковська Наталія,Пассіні Павел

Вартість:
150 грн.

Реклама:

Головне сьогодні