Зустріч із координатором Паризької сінематеки Жілем Руссо

Книгарня "Є" та Французький інститут в Україні у рамках спільного проекту "Європейський досвід: Франція" запрошують вас на зустріч із Жілем Руссо, програмним координатором Forum des images (Паризької сінематеки).

Жіль Руссо – координатор фестивалів, тематичних циклів та зустрічей, які організовує Forum des images. Протягом останніх 10 років створив кінематографічні ретроспективи, присвячені різним країнам Латинської Америки ( Мексика, Аргентина, Бразилія), а також сприяв представленню Форуму на міжнародній арені, влаштовуючи та підтримуючи кінематографічні заходи, розроблені Форумом та містом Париж у партнерстві з Французьким інститутом та Альянс Франсез.

Forum des images – один із найголовніших культурних закладів Парижа у місцевому, регіональному та національному вимірах. Створений 20 років тому як аудіовізуальний архів Парижа, він поступово поширив та урізноманітнив свою діяльність. Неповторність Форуму полягає у його манері презентації фільмів, а також у поєднанні насиченої програми заходів із двома іншими аспектами діяльності: зібранням колекції фільмів про Париж або тих, де він є декорацією, та виробництвом документальних фільмів.

Довідкова інформація про захід — за тел.: +380 (66) 174 11 95 або за адресою [email protected].

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Руссо Жіль

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні