Лекція: "Виживання і процвітання в умовах цифрової революції: чи є майбутнє у професійних медіа"

Форум Посла США – це нова ініціатива Посла США в Україні п. Джона Теффта, метою якої є створення платформи для обговорення нагальних питань , тенденцій і впливів, які визначають порядок денний сучасного світу. У рамках цього проекту відомі фахівці та експерти зі Сполучених Штатів Америки приїдуть до Києва, щоб узяти участь в обміні думками щодо сучасних проблем розвитку України, Сполучених Штатів і світової спільноти. Американські фахівці, яких запрошують на форум, є лідерами у своїй сфері діяльності.

Доповідачем на четвертій зустрічі, що проводитиметься у співпраці з Мистецьким арсеналом та за підтримки Мережі соціальної журналістики, буде Джозеф Галарно, експерт з цифрових медіа та колишній генеральний менеджер цифрової галузі компанії Newsweek/Daily Beast. Він прочитає лекцію на тему: "Виживання і процвітання в умовах цифрової революції: чи є майбутнє у професійних медіа".

Онлайн-трансляцію події ви зможете переглянути на "Платформі".

Цифрова революція не просто створила нові канали, якими ЗМІ можуть привернути увагу читачів; це трансформація, що загрожує самому шляхові, яким медіа індустрія робила свій бізнес протягом десятків років. Якщо б кожен міг стати письменником, журналістом або редактором де завгодно, чи зможе медіаіндустрія вижити? Чи існує загроза для медіасвободи без застосування нових бізнес-моделей? Приклади з американської журнальної й газетної індустрії ймовірно вкажуть потенційні напрями розвитку української видавничої справи.

Зустріч відбуватиметься із синхронним перекладом. Після закінчення заходу буде фуршет.

Для участі необхідно зареєструватися на блозі Мережі соціальної журналістики до 16:00 13 вересня 2011 року. Контактна особа – Юлія Бабко, тел.: +380 (63) 710 13 96, електронна пошта: [email protected].

Місце:
Мистецький арсенал

Лектори:
Галарно Джозеф

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні