Казкове святкування на Андріївському

Андріївський узвіз завжди був і залишається казковим і трішки містичним місцем. Дуже часто можна помітити якусь неіснуючу тінь чи поринути у давно забуті спогади. Ця історична вулиця Києва стала домівкою одного з закладів "Піца Челентано". І вже рівно рік ресторан на Андріївському узвозі, 38 пригощає його відвідувачів смачними стравами.

2 жовтня цей затишний заклад святкує свій перший день народження. Ми одночасно хочемо створити для вас свято, пригостити, а також потішити цікавим дійством. Упродовж всього дня – з 15 до 20 години – в ресторані будуть проходити різні забави.

Разом з молодими так активними членами Клубу лідерів "МоКоЛад" та галереєю "Салон Артерія" ми створимо для вас казковий день. Темою ми обрали казку Льюіса Керола "Аліса в країні чудес". Тому не дивуйтеся, якщо ви побачити Білого Кролика, Капелюшника чи Чорну Королеву. 2 жовтня зможуть здійснити усі ваші фантазії.

Представники Клубу лідерів "МоКоЛад" підготували закладу "Піца Челентано" багато приємних подарунків:
- ви зможете взяти участь у фотосесії – упродовж усього заходу будуть постійно працювати фотографи;
- ми подивимося багато цікавого відео про фотофестиваль КВАДROOM;
- обов’язково переглянемо казку "Аліса в країні чудес";
- будемо чаювати разом з героями казки "Аліса..." та смакувати тортик;
- будемо отримувати багато подарунків від "Піца Челентано".

А ще вас чекає купа різних приємностей і музика: у нас буде грати дуже ексцентричний баяніст Юрій. Оформлювати та створювати казкову атмосферу допоможе нам галерея "Салон Артерія". Якщо є бажання виглядати у форматі, то приходять в образі, тоді ваші фотографії будуть дуже яскравими! Усі фотографії ви зможете отримати в кінці вечора, не забудьте накопичувальний носій.

Місце:
Піцерія "Челентано" на Андріївському узвозі

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні