Семінар: "Внутрішня робота та зовнішні виклики. Чаювання з внутрішнім Учителем"

7-9 жовтня в Інституті глибинної демократії відбудеться семінар на тему "Внутрішня робота та зовнішні виклики. Чаювання з внутрішнім Учителем".

Старійшинство починається з відкритості до всіх сторін і рис людини, а з часом перетворюється у відношення та вміння залишатися відкритим світові зі всіма труднощами, викликами та конфліктами. Семінар буде присвячено тому, як наблизитися і залишитися в тісній взаємодії з внутрішніми переживаннями під час слідування своєму призначенню у світі. Ваша практика внутрішньої роботи є основою для оновлення свого бачення, втілення стратегій, інвестування у майбутнє за допомогою навичок працювати з невідомим і невизначеним. Основний напрямок семінару зосереджено на здобутті та/або подальшому розвитку навичок фасилітувати (полегшувати) свої внутрішні процеси у стилі глибинної демократїі, розумінні всіх складностей та викликів у світі як можливостей "попити чаю" з вашим внутрішнім Учителем.

Триденний семінар є частиною навчальної програми, але його можна відвідати окремо, незалежно від програми. Кожен день буде складатися з теорії та практичних вправ у парах, а також матиме груповий процес.

Протягом трьох днів ви:
1) Розглянете внутрішню роботу – основну практику – чому ми її любимо і, в той же час, уникаємо, а також, що таке "край" у процесі роботи зі своїми переживаннями та відчуттями.
2) Розкриєте чарівний світ всього, що дратує (незнайомої енергії "x") та відкриєте для себе, яким чином це може сприяти оновленню вашого бачення та стратегії.
3) Працюватимете з вашими стосунками у різних сферах; знайдете полярності у внутрішньому світі та у зовнішньому, а також Єдине ціле, що здатне вмістити у себе все різне, що є.
4) Відкриєте свого внутрішнього вчителя: процес, потік, таємне невідоме.
5) Здобудете навички старійшинства: підхід, що може перетворити внутрішнього критика на внутрішнього вчителя.
6) Працюватимете з силою настроїв: яким чином взаємодіяти з поганим настроєм, використовуючи цю енергію для руху вперед замість того, щоб зупинятися або паралізовувати себе нею.
7) Дізнаєтеся та навчитеся, що таке санґга: ваша внутрішня і зовнішня система підтримки – як створювати зовнішню структуру, щоб підтримувати своє бачення та свою внутрішню роботу впродовж тривалого часу, а також працювати з внутрішнім "я" для підтримки свого танцю із зовнішнім світом.

Щоб узяти участь, треба обов’язково зареєструватися.

ВІДЕО ДНЯ

Контакти: +380 (44) 389 07 82, +380 (50) 331 07 82; електронна пошта: [email protected].

Місце:
Уточнюється

Лектори:
Шупбах Еллен

Вартість:
2600 грн.

Реклама:

Головне сьогодні