Презентація книги спогадів Богдана Гаврилишина "Залишаюсь українцем"

У концертній залі Українського дому в Києві відбудеться презентація книги спогадів Богдана Гаврилишина "Залишаюсь українцем".

"Ця книга спогадів дуже цікава особливо для молоді. Автор, якого я добре знаю, розповідає, як він, хлопець із українського села, який жив під польським і радянським режимами та німецькою окупацією, пережив з великими пригодам Другу світову війну, пізнав світ і став людиною світу залишаючись українцем". Леонід Кравчук, перший Президент України.

"У своїх спогадах Богдан Гаврилишин говорить, що непереборний інтерес до навколишнього і потяг у широкі світи зродився у нього ще з дитинства. Спершу він задовольняв його читанням книжок, а згодом пізнавати світ довелося ціною власного, часом гіркого, досвіду. Тяжкою працею він утвердив себе в чужих краях, став визнаною у світі людиною, але не позбувся українського кореня і потреби у рідній землі. Спогади підтверджують гасло, яким керується Богдан Гаврилишин: "Мислити глобально, діяти локально". Добре було б, якби цей принцип засвоювала наша сучасна молодь". Іван Дзюба, український літературознавець, академік НАНУ.

"Хлопець з села. Лісоруб. Інженер. Професор. Радник президентів, дипломатів і міжнародних корпорацій. Людина світу… Богдан Дмитрович Гаврилишин – людина, яка постійно вчиться та мріє
і крок за кроком йде вперед у пошуках гармонії. Ця книга про можливості і відкриття, про надії і сподівання, про молодь і для молоді, про МИСТЕЦТВО ЖИТТЯ"
. Святослав Вакарчук, лідер гурту "Океан Ельзи", засновник фонду "Люди майбутнього".

"Мріяти, вірити, ставити мету та досягати її – такою є історія Богдана Дмитровича Гаврилишина. Ось лише деякі із його чеснот, що надихають мене особисто: віра у людей, щирість, активна суспільна позиція на світових теренах, любов до України, безмежне бажання вчитися та пізнавати світ, мудрість та жартівливість… Ця книга про особистість, яка вийшла із українського села та увійшла у світову еліту лідерів, що впливають та змінюють навколишній світ… Зазирніть за завісу часу, та упевніться в тому, що надзвичайне – можливе!" Дмитро Шимків, генеральний директор Microsoft Україна.

До початку презентації у холі відбудеться виставка книг, по закінченню – фуршет.

Підтвердити свою участь можна за телефоном: +380 (44) 253 88 49, 253 69 96 або за електронною поштою: [email protected] до 18 жовтня 2011 року. Отримати запрошення можна за адресою: м. Київ, вул. Інститутська 24/7, офіс 49.

Місце:
Національний центр "Український дім"

Лектори:
Гаврилишин Богдан

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні