Концерт Blueneck (Великобританія) та Hungry for hands (Україна)

Один із найцікавіших британських пост-рокових гуртів Blueneck у вересні цього року видає свій третій альбом. Як повідомляють музиканти, він отримав назву Repetitions і вийде на лейблі Denovali Records. У жовтні гурт завітає із новим матеріалом в Україну.

Blueneck – британський гурт, що був створений 2000 року в Північному Самерсеті. Тікаючи від класичних форм, Blueneck перетворились на атмосферні кінематографічні ембієнтні пасажі з темними скелетними ритмами і вируючими крещендо, що народжувались завдяки синтезаторам, рідкісним піаніно і велетенським гітарам. З кожним записом вони захоплювали щоразу більше атмосферної території. Blueneck ділять пост-рокову сцену із Godspeed! You Black Emperor, Sigur Ros та Mogwai.

Hungry for Hands – інструментальний гурт з Києва. Хлопці зібрались восени 2009 року, наступного року навесні записали матеріал на студії Bambrofone в Києві і у квітні 2011 року випустили дебютний EP на лейблі Ramberget Recordings, що здобув високі оцінки у оглядачів, зокрема такого відомого видання як SputnikMusic. Зараз гурт працює над новим матеріалом. Учасники живуть в Києві і Сінгапурі, що дещо обмежує можливості для живих виступів, тож їхній київський концерт буде свого роду унікальною подією для багатьох фанів цього гурту.

Концерт відбудеться 20 жовтня у приміщенні Музею Івана Гончара. Двері відчиняються о 19:30. Квитки – 120 грн у передпродажу (100 грн з AZH CARD), 150 грн у день концерту.

Місце:
Музей Івана Гончара

Лектори:
Без лектора

Вартість:
100-150 грн.

Реклама:

Головне сьогодні