Презентація "Творів у трьох томах" Івана Драча

Книгарня "Є" та видавництво "Український письменник" запрошують на презентацію "Творів у трьох томах" Івана Драча, яка відбудеться 21 жовтня.

До тритомника вибраного Івана Драча увійшли твори різних жанрів, написані протягом кількох десятиліть.

Том 1. Вірші та поеми

У першу книгу тритомника видатного українського письменника, перекладача, кінодраматурга, літературознавця, дослідника, есеїста і публіциста, лауреата Шевченківської премії, героя України Івана драча "Вірші та поеми" вмістилося по декілька віршів, на жаль – не з усіх збірок, написаних у 1962–2010 роках, а також чотири поеми з сімнадцяти. Читач має можливість увійти в світ багатогранної поезії творця, поринути в глибину його думки, у вулкан його душі, в скарбницю слова.

Том 2. Кіноповісті

У другу книгу тритомника Івана Драча "Кіноповісті" ввійшли: документальні повісті про геніальну поетесу Лесю Українку, про композитора, засновника української класичної музики Миколу Лисенко, про особисту життєву драму Тараса Шевченка, а також "Криниця для спраглих" і "Київський оберіг".

Книга буде корисною для всіх, кого цікавить українська культура, зокрема – драматургія.

Том 3. Статті та есеї

У третій книзі тритомника Івана Драча "Статті та есеї" читач зустрінеться з літературознавцем, дослідником, перекладачем, публіцистом, котрий вміє не тільки високо оцінити талант іншого – чи то письменник, скульптор, художник, вчитель, а чи режисер, — але й щиро порадіти за цей талант, щедро поділитися своєю радістю. До книги увійшли літературно-критичні статті, створені протягом п’яти десятиліть.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Драч Іван

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні