"Портрети": кіно/мікс/джаз/VJ-імпровізація

"Портрети" — унікальна подія, що поєднує сучасну імпровізаційну музику з класикою німого кіно, по-новому переосмисленного віджеями. Віджеї наживо працюють з кінообразами, народженими на початку ХХ сторіччя французькими та радянськими кінематографістами. Вони прикрашають чи викривляють ці образи в найдоречніший, на свій погляд, спосіб, перетворюючи музикантів на персонажів кіноісторій.

Музиканти ж ведуть свою оповідь за допомогою саксофонів, кларнетів, перкусії та голосів, придивляються до того, що відбувається на екрані, прислухаються один до одного, до себе та до глядачів, яким адресують свої історії. Спираючись на музику, віджеї можуть змінювати запланований хід подій просто під час вистави. Артисти обіцяють виключно відкрите і щире імпровізаційне виконання.

У "Портретах" використають епізоди з радянських фільмів "Сни" (1910), "Будиночок у Коломні" (1913), "Ніч проти Різдва" (1913), "Сутінки жіночої душі" (1913), "Мовчи, журба, мовчи" (1918), "Космічний рейс, Арсенал" (1928). З французьких – "Шаленство доктора Тюба" (1915), "Колесо" (1923), а також фільми Жоржа Мельєса 1896 – 1913 років.

Учасники проекту: Зоряна Рось — вокал; Крістоф Роше (Chrictophe Rocher) — кларнети; Жак Ді Донато (Jacques Di Donato) — кларнети, саксофони, ударні; Юрій Яремчук — саксофони, бас-кларнет, перкусія; Роман Рось — скрипка, сопілка, перкусія та VJ Group CUBE (Vj Glow, vj Ra, vj DaPix).

Тривалість перформансу – 1 година 15 хвилин.

Квитки можна придбати в мережах kvytky.ua та karabas.com, а також в кінотеатрі "Кінопанорама".

Місце:
Кінотеатр "Кінопанорама"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
від 70 грн.

Реклама:

Головне сьогодні