Ніч фільмів з Томом Генксом

19 листопада з 23:00 до 6:00 в кінотеатрі "Кінопанорама" проходитиме ніч фільмів з Томом Генксом, де буде показано три фільми:

"Форрест Гамп"
Від імені головного героя Форреста Гампа, недоумкуватого нешкідливого чоловіка з благородним і відкритим серцем, розповідається історія його незвичайного життя. Фантастичним чином перетворюється він у відомого футболіста, героя війни, успішного бізнесмена. Він стає мільярдером, але залишається таким же нехитрим, дурним і добрим. Форреста чекає постійний успіх у всьому, а він любить дівчинку, з якою дружив в дитинстві, але взаємність приходить занадто пізно.

"Злови мене, якщо зможеш"
Френк Ебегнейл встиг попрацювати лікарем, адвокатом і пілотом на пасажирській авіалінії – і все це до досягнення повного повноліття в 21 рік. Майстер в обмані і шахрайстві, він також володів мистецтвом підробки документів, що в кінцевому рахунку принесло йому мільйони доларів, які він отримав за фальшивими чеками. Агент ФБР Карл Хенретті віддав би все, щоб схопити Френка і притягнути до відповідальності за свої діяння, але Френк завжди випереджає його на крок, змушуючи продовжувати гонитву (Кінотеатр "Кінопанорама", великий зал).

"Вам лист"
Джо Фокс і Кетлін Келлі переписуються через інтернет. У Джо є дівчина, у Кетлін – хлопець, але вилити душу вони можуть лише один одному. Кетлін належить маленький книжковий магазинчик дитячої літератури під назвою "Магазин за рогом", що перейшов їй від матері. Для неї, трьох її співробітників і покупців це не просто місце роботи – це оаза тепла, людяності і культури.

Джо володіє мережею величезних книжкових супермаркетів "Фокс і сини". Він відкриває такий комплекс поруч із магазином Кетлін і заходить до неї нібито купити кілька книжок для дітей. Так відбулося їх "живе" знайомство. Трохи пізніше Кетлін дізнається, що Джо і є власником супермаркету, що загрожує їй неминучим розоренням – ціни там набагато нижчі. Природно, вона відразу ж зненавиділа бездушного конкурента. А в інтернеті їх роман тривав...

Місце:
Кінотеатр "Кінопанорама"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
60 грн.

Реклама:

Головне сьогодні