Майстер-клас із приготування суші-шікаймакі

Японська кухня дуже багата своєю різноманітністю. У стравах японської кухні перевага надається використанню натуральних інгредієнтів з урахуванням сезону приготування. Таким чином, вона вдало поєднує приємне з корисним.

Суші не є винятком. На майстер-класі з суші, під керівництвом японського майстра, ви зможете приготувати чудову вечерю в японському стилі. У процесі приготування майстер поділиться секретами виготовлення суші. Спочатку ви дізнаєтеся спосіб приготування рису, оскільки рис відіграє найважливішу роль. Наскільки смачно ви приготуєте рис, настільки апетитними будуть суші. Потім майстер покаже деякі тонкощі створення ролів.

Новорічні свята вже не за горами, тому ми підготували для вас оригінальний майстер-клас з суші, якими ви зможете наповнить свій святковий стіл. Цього разу ми пропонуємо вам навчитися робити суші-шікаймакі і прикраси для суші з огірків.

Суші-шікаймакі мають особливе значення. "Ші" означає 4, "кай" – "хвиля". Ідея суші-шікаймакі прийшла несподівано одному з майстрів, який придумав новий дизайн суші у формі хвилі, яка накочує в центр з усіх чотирьох сторін світу. Зараз шікаймакі готують на свята, оскільки вони дуже яскраві і різноманітні на вигляд.

Після закінчення майстер-класу накриваємо стіл і можемо насолодитися японським стравою, кухарем якого стали ви самі. Тепер ви можете приготувати дивовижну і незабутню вечерю для своїх близьких і друзів.

Для підтвердження участі та по додаткову інформацію телефонуйте: +380 (44) 332 30 38, +380 (96)
111 01 63.

Місце:
Ресторан "Такі-Макі" на Червоноармійській

Лектори:
Без лектора

Вартість:
250 грн.

Реклама:

Головне сьогодні