Дискусія з Іллєю Чичканом у PinchukArtCentre

У четвер 8 грудня 2011 року о 19:00 PinchukArtCentre запрошує всіх поціновувачів сучасного мистецтва долучитись до "Дискусії в PAC-UA", що буде присвячена творчості Іллі Чичкана та його роботам, представленим в рамках виставки "Задній прохід до музею". Подія відбудеться на 5-му поверсі арт-центру в художньому просторі PAC-UA.

Дискусію проведуть художник Ілля Чичкан та мистецтвознавець і куратор Людмила Комарницька. Відвідувачі заходу запрошуються до активної участі в обговоренні.

Спеціально створений для PinchukArtCentre проект "Задній прохід до музею" являє собою 12-метрову картину, присвячену логотипу арт-центру, що була створена Іллею Чичканом у співпраці з графіті-художником Psyfox, а також інтерактивну пейнтбол-інсталяцію.

Експозиція відкрита для огляду в художньому просторі PAC-UA з 7 грудня 2011 по 8 січня 2012 року.

Виставковий простір PAC-UA призначений для демонстрації виключно нових робіт українських художників з метою дослідження актуальних мистецьких процесів, що відбуваються в Україні, та спрямований на створення потужної і довгострокової співпраці арт-центру з митцями. В рамках PAC-UA PinchukArtCentre презентує динамічну та гнучку програму роботи з українськими художниками, виставки яких проходять протягом одного місяця кожна в контексті Колекційної платформи на 5-му поверсі арт-центру. З моменту відкриття у 2011 році, у просторі PAC-UA пройшли виставки Василя Цаголова, Арсена Савадова та Олександра Ройтбурда.

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Комарницька Людмила,Чичкан Ілля

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні