Суботня дискусія у PinchukArtCentre з Іваном Світличним

E суботу, 10 грудня, о 14:00 PinchukArtCentre проведе суботню дискусію за участю українського художника Івана Світличного. Бесіда буде присвячена роботі митця, представленій в рамках виставки 20-ти номінантів Премії PinchukArtCentre 2011.

У своїй творчості Світличний досліджує звук в якості скульптури. На перших етапах він експериментував з об’єктами, які формували основу для досвіду скульптурного звуку. Абстрактні фізичні скульптури визначають шлях звуку та його сприйняття глядачем. Через процес вибудовування та елементи перформансу, Світличний наново визначив межі звуку та розробив скульптуру, яка все далі і далі відходить від простої фізичної присутності.

В PinchukArtCentre Світличний представляє нове досягнення у своїх пошуках скульптурного звуку, створивши роботи спеціально для визначеного місця.

Дискусію проведуть художник Іван Світличний та куратор, арт-критик Лариса Бабій. Відвідувачі заходу запрошуються до активної участі в дискусії.

Захід розпочнеться о 14:00 на 4-му поверсі PinchukArtCentre в залі з роботою Івана Світличного.

Зареєстровані учасники заходу допускаються в арт-центр без черги. Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами:

Тел.: +380 (44) 590 08 58
Електронна пошта: [email protected]

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Бабій Лариса,Світличний Іван

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні