Суботня дискусія у PinchukArtCentre з Даніілом Галкіним

В суботу, 10 грудня, о 15:00 PinchukArtCentre проведе суботню дискусію за участю українського художника Данііла Галкіна. Бесіда буде присвячена роботам митця, представленим в рамках виставки 20-ти номінантів Премії PinchukArtCentre 2011.

Данііл Галкін створив арт-групу з власних альтер-особистостей 2222, що представляє глобальність його мистецької практики. Кожна двійка позначає певне міністерство (Міністерство Миру, Духовності, Здоров’я та Любові), яке він репрезентує в серії інсталяцій, відео та інтервенцій.

В PinchukArtCentre Галкін представляє Міністерство Любові – дослідження дітей як сексуальних істот. Зображення – це витончена ретрансляція дитячих ігор, які в очах глядача можуть сприйматися як сексуальні натяки. Це дослідження дітей та їхньої усвідомленої сексуальності стосується і швидкого темпу, в якому діти зростають сьогодні, стаючи частиною дорослого суспільства за посередництва моди.

Дискусію проведуть художник Данііл Галкін та мистецтвознавець, куратор і медіатеоретик Ольга Балашова. Відвідувачі заходу запрошуються до активної участі в дискусії.

Захід розпочнеться о 15:00 на 4-му поверсі PinchukArtCentre в залі з роботами Данііла Галкіна.

Зареєстровані учасники "Суботніх дискусій" допускаються в арт-центр без черги. Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами:

Тел.: +380 (44) 590 08 58
Електронна пошта: [email protected]

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Балашова Ольга,Галкін Данііл

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні