Круглий стіл: "Митець і суспільство: ступінь активності художників у соціально-політичному житті"

"Круглі столи PinchukArtCentre: Пожива для розуму" – нова серія мистецьких заходів, організовану спільно з Фундацією ЦСМ у рамках освітньої платформи арт-центру. Круглі столи PinchukArtCentre – це регулярні групові дискусії за участю провідних українських та міжнародних фахівців з різних напрямків та галузей мистецтва. Цей форум покликаний давати поживу для роздумів, спонукати до обміну думками та ґрунтовно розглядати мистецтво українське в контексті мистецтва глобального. Темами дискусій стануть актуальні проблеми суспільства, віддзеркалені у виставкових проектах PinchukArtCentre.

Перше засідання круглого столу під назвою "Митець і суспільство: ступінь активності художників у соціально-політичному житті" відбудеться 13 грудня о 19:00 у залі video-lounge на 6-му поверсі PinchukArtCentre.

У засіданні круглого столу візьмуть участь арт-менеджер PinchukArtCentre
Бйорн Гельдхоф; художниця, член групи Р.Е.П. Леся Хоменко; викладач кафедри культурології, керівник Центру візуальної культури НаУКМА, редактор журналу "Політична критика" Василь Черепанин; художник Тіберій Сільваші, а також філософ і письменник Тарас Лютий.

Модератором дискусій виступить директор Фундації ЦСМ, головний редактор інтернет-журналу "КОРИДОР" Катерина Ботанова.

Зважаючи на обмежену кількість місць у залі, організатори закликають попередньо зареєструватись за телефоном +380 (44) 590 08 58 або надіслати запит на e-mail: [email protected]

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Гельдхоф Бйорн,Ботанова Катерина,Черепанин Василь,Сільваші Тіберій,Лютий Тарас,Хоменко Леся

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні