Презентація другого тому мемуарів Лі Куан Ю "Сингапурська історія: із третього світу в перший". Висновки для України

22 грудня о 18:00 в Единбурзькій бізнес-школі в Україні відбудеться презентація-дискусія другого тому мемуарів Лі Куан Ю "Сингапурська історія: із третього світу в перший".

За 40 років проведення ґрунтовних реформ Сингапур став країною, яка змогла перейти з третього світу у перший. Чи зможе пройти такий шлях Україна? Під час презентації учасники намагатимуться відповісти на питання, що потрібно зробити Україні та українцям, щоб втілити подібний стрибок. На презентації зберуться експерти, які спробують виробити подібну матрицю для України.

Презентація проходитиме у форматі експертної дискусії з економістами, дослідниками, журналістами, бізнесменами та громадськими діячами.

Учасники презентації
- Віталій Сич, головний редактор журналу "Кореспондент" (модератор презентації);
- Олексій Капуста, ініціатор виходу книги в Україні;
- Влад Кириченко, видавець книги в Україні, мистецька агенція "Наш Формат";
- Гліб Вишлінський, заступник директора GFK-Україна;
- Євген Глібовицький, керуючий партнер експертної компанії pro.mova;
- Іван Компан, партнер інвестиційної компанії Alecco Capital, тьютор курсу "Фінанси" в Единбурзькій бізнес-школі в Україні;
- Одед Лотан, генеральний директор Единбурзької бізнес-школи у Східній Європі;
- Ольга Лень, редактор News.ru Україна;
- Арчіл Кекелія, перший заступник міністра економіки та сталого розвитку Грузії (скайп з Тбілісі);
- Богдан Гаврилишин, видатний економіст, член Римського клубу, фундатор економічного форуму в Давосі (скайп);
- Сергій Лесняк, директор компанії RR Commodities у Шанхаї (скайп з Шанхаю).

Презентація буде цікава власникам бізнесів та топ-менеджерам українських та міжнародних компаній, інтелектуалам, економістам, журналістам, представникам громадських та політичних організацій та тим, хто зацікавлений у зазначеній темі.

Участь безкоштовна за умови підтвердженої реєстрації на поштову адресу [email protected] чи за телефоном +380 (50) 56 83 303.

Мемуари Лі Куан Ю "Сингапурська історія: із третього світу в перший" – настільна книга політичних лідерів, президентів більшості провідних країн світу, книга, яка є своєрідним посібником "як збудувати державу з нуля", книга про унікальний, але визнаний світом досвід країни, яка спромоглася здійснити прорив – "із третього світу в перший". Все це про книгу "Сингапурська історія: із третього світу в перший", мемуарів Лі Куан Ю — міністра-ментора Сингапуру, про якого "залізна леді" Британії Маргарет Тетчер казала : "Будучи прем’єр-міністром, я читала й аналізувала кожну промову Лі Куан Ю. Він уміє розвіяти пропагандистський туман із унікальною якісністю висловити свої погляди на основні проблеми сучасності та шляхи їх розв’язання. Він жодного разу не помилявся".

Лі Куан Ю — людина, яка фактично самотужки вивела Сингапур, який "викинули" у незалежність в 1965 році, до країн "золотого мільярду" – найбагатшої частини людства. Сингапур, позбавлений будь-яких природних ресурсів, змушений навіть воду ввозити з-за кордону, і є чи не єдиною державою у світі, що здійснила такий стрімкий прорив у економіці. Другий том мемуарів цього політика розповідає про конкретні механізми та кроки на шляху розвитку однієї з найбагатших економік світу.

Місце:
Единбурзька бізнес-школа / Edinburgh Business School

Лектори:
Капуста Олексій,Кириченко Владислав,Глібовицький Євген,Лень Ольга,Гаврилишин Богдан,Компан Іван,Вишлінський Гліб,Лотан Одед

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні