Новий рік у стилі "еко": святкуємо органічно!

Про що: Новорічні та Різдвяні свята – прекрасний час. Давайте поговоримо про те, як зробити ваше святкування радісним, легким і оригінальним. Справжній "зелений" Новий рік принесе радість всій родині і не завдасть шкоди ні вам, ні довкіллю. Відважтесь на свято без олів’є!

Протягом заняття ви дізнаєтесь науково-обґрунтовані відповіді на питання: Як святкування Нового року може вплинути на природу? Яка ялинка найекологічніша? Які подарунки приносять здоров’я і не шкодять природі? Як здивувати гостей справді органічним меню? Як не купувати зайвого і обирати якісні еко-товари? А також найоригінальніші приклади "екологічних" зимових свят з усього світу і перелік екологічних магазинів Києва.

Окрім корисної інформації в легкій формі, під час семінару ви виготовите по 2 різні екологічні ялинкові прикраси з натуральних матеріалів. Більше схем еко-прикрас ви зможете взяти з собою і зробити їх вдома.

Тривалість – 2 год.

Контакти викладачів: Інна Дацюк – магістр екології, екс-голова студентської організації НаУКМА ЕкоКлуб "Зелена Хвиля", власниця еко-магазину, [email protected], +380 (63) 155 19 32. Юлія Маклюк – магістр екології, координатор Інформаційного центру зі зміни клімату "КліматІнфо", [email protected], +380 (97) 144 03 12.

Місце:
Зелена аудиторія Національного університету "Києво-Могилянська академія"

Лектори:
Маклюк Юлія,Дацюк Інна

Вартість:
100 грн.

Реклама:

Головне сьогодні