Суботня дискусія у PinchukArtCentre зі Степаном Рябченком

В суботу, 24 грудня, о 14:00 PinchukArtCentre проведе суботню дискусію за участю українського художника Степана Рябченка. Бесіда буде присвячена роботам митця, представленим в рамках виставки 20-ти номінантів Премії PinchukArtCentre 2011.

Рябченко використовує комп’ютерну графіку у багатьох роботах, які балансують між цифровим форматом та фізичною формою. Він досліджує сучасний героїзм та класичну міфологію. Художник створює великоформатні цифрові принти, представляючи сконструйований всесвіт, населений монументальними героями у яскравих кольорових композиціях, що комбінують фігуративну та абстрактну футуристичну мову. В роботах іншого спрямування він досліджує цифровий антигероїзм, розробляючи фізичну репрезентацію для суто цифрової форми вірусу – обличчя вірусу.

В PinchukArtCentre Рябченко представить всесвіт, сконструйований за допомогою цифрових технологій, що досліджує ідею героїв у трьох велико-форматних принтах, які проникають у простір.

Дискусію проведуть художник Степан Рябченко та арт-критик, куратор Лізавета Герман. Відвідувачі заходу запрошуються до активної участі в дискусії.

Захід розпочнеться о 14:00 на 4-му поверсі PinchukArtCentre в залі з роботами Степана Рябченка.

Степан Рябченко народився в 1987 р. в Одесі, де нині живе та працює. Після вступу до Одеської державної академії будівництва та архітектури почав працювати як архітектор, медіа-художник та художник-графік. У 2010 р. став членом Національної спілки художників України. Рябченко – лауреат першого всеукраїнського трієнале абстрактного мистецтва "АРТ-АКТ" (2010). В 2009 р. він був представлений на Фестивалі сучасного мистецтва KunStart, Больцано.

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Рябченко Степан,Герман Лізавета

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні