Різдвяний концерт ансамблю Making Waves

У Різдвяний вечір 25 грудня о 18:30 у Шоколадному будиночку відбудеться концерт вокального ансамблю Making Waves.

У програмі концерту ви почуєте твори, які створять легкий різдвяний та новорічний настрій: оригінальні сучасні аранжування, душевні українські та зарубіжні твори, колядки та класичну музику. Прозорі та ніжні голоси восьми чарівних дівчат створять неповторну атмосферу гармонії та свята.

Ансамбль Making Waves – неодноразовий лауреат конкурсів. Колектив посів перше місце у категорії вокальних ансамблів на конкурсі Art-fiesta в Харкові, а також став єдиним лауреатом у номінації "Вокальні ансамблі" на Першому всеукраїнському відкритому фестивалі "Співоча феєрія". З нещодавніх досягнень – друге місце на ІІ Всеукраїнському конкурсі імені Бориса Лятошинського.

У серпні 2011 року у рамках хорового фестивалю в Норвегії ансамбль виступав у різних залах, а вже у вересні брав участь у відкритті нового офісу Програми імені Фулбрайта в Україні. У травні цього року у камінній залі музею "Київська фортеця" відбувся сольний концерт Making Waves який став підсумковим етапом розвитку та становлення вокального ансамблю. Під час виступу були виконані різнопланові твори, що продемонстрували майстерність та тонкий смак керівника колективу.

Склад ансамблю:
- диригент: Вікторія Вітренко, магістрант Національної музичної академії ім. Петра Чайковського, диригент Народної академічної хорової капели НТУУ "КПІ", керівник та диригент вокального ансамблю Making Waves;
- сопрано: Ірина Бондаренко, Ірина Веременко, Марина Веременко;
- альти: Олена Марченко, Ольга Марченко, Анна Шабан, Олена Максимова.

Місце:
Філія Київського музею російського мистецтва "Шоколадний будиночок"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
20 грн.

Реклама:

Головне сьогодні