Зустріч з письменником Володимиром Єшкілєвим та презентація роману "Прибрати Алькор"

У Будинку кіно відбудеться зустріч з відомим культурологом, автором книжок для дорослих і дітей Володимиром Єшкілєвим (Івано-Франківськ) та презентація його нового роману "Прибрати Алькор" (видавництво "Фоліо", 2011 р.)

Володимиром Єшкілєв – поет, прозаїк, есеїст, культуролог. Літературні твори Єшкілєва стали наслідком його мандрів місцями мешкання древніх цивілізацій. Маршрути подорожей письменника пролягли скіфськими степами, гірськими долинами Тибету і Гімалаїв, пустелями Єгипту та Близького Сходу. Більшість його романів присвячені парадоксальному переплетенню подій сучасності з таємницями древності. В творах Єшкілєва пригодницькі сюжети поєднані з детальним описом язичницьких і масонських ритуалів, легендами про "місця Сили" та древньою міфологією карпатських жерців. Одночасно письменник у своїх творах зачіпає проблеми сучасного світу, серед яких трагічне відчуження людини від створеного нею ж технізованого середовища, психологічний надлам у свідомості східноєвропейців, які опинились в ситуації конфлікту цивілізацій і реальної мультикультурності.

Єшкілєв у своїх творах приділяє багато уваги "археології конфліктів", на які багата історія України і Східної Європи. Серед персонажів його оповідань і романів – козаки і кочовики, хасиди і розенкрейцери, карпатські відьми і розбійники, тамплієри і агенти спецслужб. Багатий життєвий досвід допомагає письменникові реалістично розповідати про пригоди людей в різних часових і географічних вимірах.

Місце:
Будинок кіно

Лектори:
Єшкілєв Володимир

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні