"Мистецтво крізь століття": авторська програма Ольги Глумчер

14 січня в арт-студії "Творча кухня" відбудеться заняття авторської програми Ольги Глумчер "Мистецтво крізь століття". Мета програми: вивчення та отримання практичних навичок у різних техніках образотворчого мистецтва на основі робіт світових митців та особливостей основних історичних епох. Ольга Глумчер – сучасна молода художниця, яка активно виставляє свої роботи в країнах Європи і Америки.

Структура заняття передбачає комбінацію теоретичних знань та їх практичне застосування, що дозволяє ефективно виробляти навички в широкому діапазоні технік. Цікавий і корисний елемент навчання – розгляд кожного тематичного елемента заняття на прикладах історичних епох становлення образотворчого мистецтва.

Крім студійних занять, передбачені регулярні виїзди на пленери, відвідування музеїв і культурних центрів на території Україні. Також роботи студійців будуть заявлені на участь у міжнародних та внутненніх конкурсах. Унікальний формат програми побудований таким чином, щоб максимально цікаво розширити знання в галузі історії мистецтв, розвиваючи навички художньої творчості. Індивідуальний підхід до кожного студійця дозволить сміливо і ефективно сформувати свою власну манеру малювання. Ви створите свої власні шедеври, розкривши приховані таланти і повіривши, що малювати – легко! Детальна програма занять – на сайті студії.

Заняття відбуватимуться щосуботи з 12:00 до 15:00. Час та дні занять можуть бути змінені, виходячи з набору груп та побажання студійців.

Попередня реєстрація обов’язкова!

Вартість одного заняття – 200 грн., при оплаті 10 занять – 1600 грн.

У вартість програми входить:
- робота викладача;
- методичні матеріали в електронному або друкованому вигляді;
- кава-брейки.
- надання портфеля матеріалів для навчання від художнього бутіка "Творча кухня" зі знижкою 10%.

Місце:
Арт-центр "Мистецький коридор"

Лектори:
Глумчер Ольга

Вартість:
за весь курс – 1600 грн, за одне заняття – 200 грн.

Реклама:

Головне сьогодні