Кінопоказ: "Олімпія. Фестиваль нації" Лені Ріфеншталь

Проект "Культове кіно" представляє кіносеанс – стрічку "Олімпія. Фестиваль нації" режисера Лені Ріфеншталь (Німеччина, 1938), що відбудеться в рамках циклу "Суб’єктивна документальність".

Лені Ріфеншталь була особисто призначена Гітлером офіційним хронікером Олімпіади 1936 року в Мюнхені. В результаті вийшов фільм, який став шедевром документалістики та революцією техніки зйомок і монтажу. Завданням фільму було прославлення арійської раси. Фільм був випущений у квітні 1938 року після 18-ти місяців монтування. Неймовірна робота Ріфеншталь у двох частинах була визнана ліричним шедевром фотографії та звуку. Проте "Олімпія" не була схвалена Голівудом – багато хто вважав, що це гімн гітлерівським переконанням. Сьогодні "Олімпія" через багато років вийшла у світ, витримавши випробування часом, як величне оспівування краси людського тіла та духу.

Щоб потрапити на сеанс, ви маєте зареєструватися, надіславши на [email protected] заявку із зазначенням події, свого імені та контактного телефону. Кількість місць обмежена.

Якщо виникають питання, дзвоніть за телефоном +380 (96) 975 92 85.

Місце:
PhotoCULT

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні