Юлія Рома "Радуйся"

26 січня у Будинку Актора відбудеться презентація нового альбому Юлії Роми "Радуйся". Прозвучать українськi народнi колядки та щедрiвки у сучасному звучаннi.

Початок концерту - 19:00.

Музиканти: Юлія Рома - вокал, Наталiя Лебедєва - клавішні, Костянтин Iоненко - бас-гітара, Алiк Фантаєв - барабани.

Юлiя Рома - джазова спiвачка, композитор, автор пiсень, викладач джазового вокалу в Інститутi музики iм. Глiєра. Учасниця мiжнародних джазових фестивалів України, Росiї, Польщi, на рахунку сотнi виступiв на джазових сценах українських мiст. Спiвачка випустила три сольні авторські альбоми: "Heartbeats" (2006), "Цвiт" (2010), "Радуйся" (2011), у 2011 було вiдзнято перший вiдеоклiп на пiсню "Рiченька".

Учасниця телевiзiйних проектiв - "Джаз-коло" (канал ТРК, 2007), "Ad.Libitum" (канал М1, 2011), "Доброго Ранку" (канал КРТ, 2011). Багаторазова учасниця всеукраїнських нацiональних радiоефiрiв. Переможниця мiжнародного джазового конкурсу "До#Дж" 2002 року. Учасниця польських майстер-класiв 2011 року у мiстi Zory в якостi викладача.

26 сiчня на сценi Будинку Актора з Юлiєю Ромою виступатимуть топовi українськi музиканти, добре вiдомi прихильникам джазової музики.

Наталiя Лебедєва - пiанiстка, композитор, викладач, на рахунку десятки авторських програм, п'ять сольних альбомiв, багаторазова учасниця міжнародних джазових фестивалiв України, Польщі, Словакiї.

Костянтин Iоненко - бас-гiтарист, композитор, викладач. На рахунку велика кiлькiсть авторських проектiв, учасник записiв десяткiв альбомiв у рiзних українських та мiжнародних складах, постiйний учасник престижних джазових фестивалiв.

Алiк Фантаєв - барабанщик, композитор, викладач, має сольний авторський альбом "First Kiss" та до двадцяти альбомiв у якостi барабанщика - як з українськими, так i з закордонними всесвiтньо вiдомими джазовими музикантами.

"Радуйся" - це новорiчно-рiздвянi пiснi у сучасному джазовому звучаннi. Колядки та

щедрiвки є скарбницею українського мелосу , що стала благодатним матерiалом для пошуку сучасних барв. Аранжування вiдбувалось не за принципом змiнити, але за принципом зберегти красу i самобутнiсть кожного твору. У 2010 роцi була створена програма "Радуйся", а незабаром був здiйснений і студiйний запис. Одноiменний альбом був виданий у груднi 2011 року вiдомою рекординговою компанiєю Comp Music EMI.

У цьому проектi будуть представленi роботи художницi Оксани Коробки як на сценi (тi, що створили настрiй у оформленi альбому, i мають асоцiативний зв'язок із музикою), так i окремою експозицiєю у фойє.

Оксана Коробка народилася 14 липня 1981 року в Харковi. Закiнчила Черкаський державний бiзнес-коледж за спецiальнiстю "Графiчний дизайн" та Нацiональний унiверситет iм. Богдана Хмельницького за спецiальнiстю "Образотворче i декоративно-прикладне мистецтво". З 2003 року брала участь у десятьох всеукраїнських виставках. Роботи знаходяться у приватних колекцiях України та за кордоном. Працює в сферi книжкової та станкової графiки.

Вартість квитків 30-70 грн.
Квитки можна придбати у театральних касах "Академія":
1) Перехід ст.м. "Палац Україна"
2) Метроград, ул. Васильківска, 16
3) Перехід ст.м. "Льва Толстого"
4) Ст.м. "Майдан Незалежності", перехід "Глобус, 2-я линия"
та безпосередньо у "Будинку актора", Вул. Ярославів Вал , у будні з 17:00 до 19:00
Бронювання квитків з доставкою за тел. (097) 484-25-77.
Довідка: (044) 235-20-81.

Реклама:

Головне сьогодні