Мистецтво стає на боротьбу з соціальною несправедливістю

4 лютого в Club to be First (вул. Московська, 17, недалеко від м.Арсенальна) о 19.00 відбудеться "Стій за Дітей Blues/Jazz Fest".

Всі зібрані кошти будуть витрачені на організацію музичних уроків та спортивних тренувань в дитячих будинках Київської області.

Виступатимуть гурти Eco Jazz, The Blues Bricks, The Red Sterns, The Rumbles, Dojo.

Ініціатива "Стій за Дітей" займається підтримкою, культурним та спортивним розвитком дітей, позбавлених батьківського піклування. Це вже п’ятий організований фестиваль за два роки діяльності. Ініціатива є некомерційним об’єднанням і не пов’язана з жодними релігійними чи політичними організаціями, робота ведеться на ентузіазмі колективу і завдяки підтримці небайдужих людей.

Діти в дитячих будинках попри нелегкі умови, в яких вони зростають, дуже талановиті, життєлюбні, емоційні та відкриті. Вони потребують уваги та спілкування. З багатьох можуть вирости музиканти, художники, поети, видатні спортсмени чи громадські діячі.

Наша держава не переймається такими "дрібницями", як розвиток особистості. Тому проблему в міру своїх сил намагаються вирішувати активні молоді люди, зокрема музики. Вони дуже сподіваються, що завдяки спільним зусиллям всіх небайдужих багато дітей отримають путівку в майбутнє.

Реклама:

Головне сьогодні