Музичний вечір у стилі 1970-х Vintage Music Night

28 січня запрошуємо вас на музичний вечір у стилі 70-х Vintage Music Night.

Грає Жан Самара (Сирія) – акустична гітара, вокал. У виконанні Жана звучатимуть композиції Pink Floyd, The Beatles, Rolling Stones, Simon & Garfunkel, Neil Young, Crosby, Stills & Nash та ін.

1970-ті роки були роками творчого звільнення та революцій. Класичний рок 70-х, що зародився у Штатах та Великобританії та вийшов з блюзу, підкорив Європу, Азію та досяг найвіддаленіших куточків планети. Його заряд та настрій ми відчуваємо й сьогодні, насолоджуючись цією музикою, що уособлює особливий спосіб життя. 70-ті – це золотий час, що подарував нам багато чи не найкращих мелодій 20-го століття.

Приходьте послухати ці музикальні композиції у виконанні Жана Самара! А щоб настрій та атмосфера були ще більш яскравими, додайте щось у стилі 70-х до свого вбрання.

Жан Самара – професійний музикант з Сирії, жив та працював у Великобританії, Франції, Алжирі та інших країнах. Музика 70-х – його пристрасть та джерело натхнення. У Сирії Жан створив та грав у декількох музикальних групах, у тому числі в Samarina Band, яка виконує класичний рок 60-х та 70-х років з 2000 року.

ВІДЕО ДНЯ

Більш детальна інформація та резерв столиків за тел: +380 (44) 272 24 94 або за електронною поштою [email protected].

Або просто приходьте!

Дрес-код: у стилі 70-х.

Місце:
Кафе-бар Post Floyd The Wall

Лектори:

Вартість:
50 грн.

Реклама:

Головне сьогодні